ΜΟΚΕΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΡΕΛΙ, ΡΑΦΗ, ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΜΟΚΕΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΡΕΛΙ, ΡΑΦΗ, ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σχεδίασε τα πατάκια σου, επέλεξε ποιότητα, χρώμα,κουμπιά, χρώμα στο ρέλιδιακοσμητικό γαζί και λογότυπο.Oλα τα πατάκια αν εξαίρετου τιμής διαθέτουν ειδικό υπόστρωμα το οποίο δεν τρίβεται, και είναι αντιολισθητικό. Κόβεται ειδικά για το αυτοκίνητό σας ενώ προτιθέτονται τα κουμπιά εάν υπάρχουν. Υπάρχει δυνατότητα να ραφτεί και το λογότυπο της μάρκας, να μπει διακοσμητικό γαζί περιφερειακά στο ρέλι, ενώ μπαίνει και ένα επιπλέον κομμάτι με τις ίδιας ποιότητας μοκέτα στα τακούνια του οδηγού για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιλέγετε μεταξή 180 συνδυασμών μοκέτα, χρώμα, ρέλι, γαζί

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΙΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΣΟΥ

Πατακια ΑυτοκινητουΣχεδίασε τα πατάκια σου, επέλεξε ποιότητα, χρώμα,κουμπιά, χρώμα στο ρέλι, διακοσμ..

28,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,00€

ΜΟΚΕΤΕΣ, ΕΠΙ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΡΕΛΙ, ΡΑΦΗ, ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΠΑΤΑΚΙΑ

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Not Translated