ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ DIAMONDS SET 4 TEM COVERLUX

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ DIAMONDS SET 4 TEM COVERLUX

Τα καλύμματα αυτοκινήτου της σειράς Diamonds είναι ένα επίσης εξαιρετικής σχεδίασης κάλυμμα συνθετικής δερματίνης  τύπου καπιτονέ, με μονόχρωμες και δίχρωμες επιλογές, καθώς και την επιλογή στο χρώμα της κλωστής που δίνει ένα ιδιαίτερο και διακριτικό ύφος στο σύνολο. Τεχνοδερμα με βραδυφλεγή χαρακτηριστικά, δεν χρειάζεται καμία απολύτως συντήρηση, δοκιμασμένο σε υψηλές θερμοκρασίες  μεσογειακού καλοκαιριού, θα σας χαρίζει την πολυτέλεια και τα ζωντανά του χρώματα για χρόνια. Το εσωτερικό κομμάτι του καλύμματος σχηματίζει τους χαρακτηριστικούς ρόμβους με  επιλέξιμο χρώμα καθώς και το χρώμα της κλωστής όπως επίσης επιλέξιμο είναι και το χρώμα του δευτερεύοντος μπροστινού κομματιού. Το πλάγιο και το πίσω μέρος είναι από ειδική φόδρα ελανκα ελαστική  η οποία  βοηθάει στην καλή εφαρμογή του καλύμματος καθώς και στην εύκολη τοποθέτηση. Ραμμένα ειδικά για το εκάστοτε αυτοκίνητο, συμβατά με τους εργοστασιακούς αερόσακους, εφαρμόζονται και παραμένουν άψογα για χρόνια. 

Προσοχή. Το πάνω τελείωμα του καπιτονέ ακολουθεί τη γραμμή του εργοστασιακού καθίσματος η οποία είναι διαφορετική για κάθε αυτοκίνητο. Εάν έχετε κάποιον ενδοιασμό παρακαλώ ενημερώστε μας πριν την κατασκευή.

 

Ενημερώστε μας με την παραγγελία ποια version σαλονιού έχετε και για την χρωματική επιλογή σας.

< Ακολουθούν version  σαλονιού για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο >


Ver. L436015 - τα μπροστινά προσκέφαλα ενσωματωμένα με το κάθισμα airbag Πίσω κάτω κομμάτι μονοκόμματο (1/1) πίσω προσκέφαλα χαμηλού προφίλ πίσω πάνω κομμάτι διαιρούμενο (1/2 + 1/2) isofix

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ DIAMONDS SET 4 TEM COVERLUX

Total Reviews (1)
click here write review to add review for this product.

Customer Images

See All Customer Images

  • Κατασκευαστής: coverlux
  • Κωδικός Προϊόντος: 1021-QUILTED-STYLE-DIAMONT-TYPE
  • Διαθεσιμότητα: 5-8 εργάσιμες
  • Έως 3 άτοκες δόσεις
  • Διαθέσιμες Επιλογές

    • 270,00€
    • Χωρίς ΦΠΑ: 217,74€

    Ετικέτες: ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, DIAMONDS, SET, TEM, COVERLUX, ΟΛΙΚΗΣ, ΚΑΛΥΨΗΣ, ΣΑΛΟΝΙΟΥ, coverlux

    Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

    Ευχαριστούμε πολύ

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

    ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

    ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

    ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

    ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.