ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Ford Transit 2+1 VIlI 2019+ σετ 1 τμχ

-1% ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Ford Transit 2+1 VIlI 2019+ σετ 1 τμχ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Νο2 Αξεσουαρ Αυτοκινητου - konstas-market.gr

Τα παρόντα καλύμματα ράβονται  ειδικά για το αυτοκίνητο << μαρκέ >> λαμβάνοντας υπόψιν όχι μόνο το μέγεθος των καθισμάτων όπως τα Universal αλλά και το σχήμα τους, τύπου recaro Bucket semi Bucket ενσωματωμένα προσκέφαλα, καθώς επίσης και τα έξτρα εάν υπάρχουν όπως υποβραχιόνια κολωνάκια διαιρούμενες πλάτες κεντρικές ζώνες.Αν και έχουν παράδοση 20-25 εργάσιμες θα σας αποζημιώσει η εφαρμογή τους, η απρόσκοπτη λειτουργικότητα σε όλα τα προαναφερθέντα extra, η εύκολη τοποθέτηση καθώς και η διαχρονική σταθερότητα τους και κατ επέκταση αντοχή τους.Η μέλλουσα χρήση τους σε συνδυασμό με τη μικρή διαφορά τιμής έναντι των universal αξίζει να περιμένετε για κάτι καλύτερο εκτός και αν θέλετε απλά να καλύψετε το σαλόνι σας με τις ανάλογες υποχωρήςεις.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ROYAL ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα καλύμματα αυτοκινήτου τύπου "ROYAL" είναι κατασκευασμένα με υψηλά στάνταρ ραπτικής και υλικά ποιότητας, όπου θα σας ικανοποιήσουν οπτικά με το πλούσιο χρωματολόγιο, αλλά και με την αντοχή τους που φτάνει σε βάθος  5 και 7 χρόνων με ελάχιστες αλλοιώσεις και μηδενική συντήρηση, Η δομή των υλικών είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει το κάλυμμα όσο το δυνατόν περισσότερο από σχίσιμο ή τριβή. Ανάμεσα στις αρθρώσεις του υλικού ράβεται μια επένδυση, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των ραφών και την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για το ράψιμο αυτών των καλυμμάτων έχουν πάχος πάνω από 4 mm. Ένα κορδόνι προφίλ είναι ραμμένο στην επένδυση προσαρμόζοντας το κάλυμμα στο σχήμα του καθίσματος και προστατεύοντάς το από το δίπλωμα. Η εξωτερική ζώνη είναι τεχνόδερμα με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες ενώ βρίσκεται στα κατάλληλα σημεία υψηλής καταπόνησης και τρίβεις αυξάνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής του ενώ συγχρόνως προστατεύει την εργοστασιακή ταπετσαρία. Τα εσωτερικά κομμάτια είναι συνθετικό υλικό το οποίο δεν ξεχειλώνει και αερίζεται αυξάνοντας την άνεση και σε μεγάλα ταξίδια. 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ - το υλικό αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή σε κάθε είδους μηχανικές  καταπονήσεις. Είναι πολύ ανθεκτικό και παρέχει εξαιρετική προστασία στις επιφάνειες που καλύπτει χάρη στο γεγονός ότι είναι αδιαπέραστο από το νερό. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου υλικού είναι ότι καθαρίζεται εύκολα, και οι περισσότερες βρωμιές μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Αυτό το υλικό δεν βάφει, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Σύστημα ασφαλείας / αερόσακου
Στη θέση των πλευρικών αερόσακων, χρησιμοποιήσαμε μια ειδική, αόρατη ραφή, χάρη στην οποία το κάλυμμα δεν θα καθυστερήσει την αντίδρασή τους σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Αυτό επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό ασφαλείας B28 που εκδόθηκε από την PIMOT.

Η σύνθεση του σετ:
- 3 μπροστινά καλύμματα καθισμάτων
- κάλυμμα για την πλάτη και το κάτω μέρος του πίσω καθίσματος
- άγκιστρα στερέωσης
- Οδηγίες Εγκατάστασης

Τύποι σαλονιού

I row – 2+1 + with amrest in driver seat, , table in back, Seat pad divided 50:50 From2019 (VII generation)I row – 2+1 + with amrest in driver seat, , table in back, Seat pad divided 50:50 From2019 (VII generation)I row – 2+1 + with amrest in driver seat, , table in back, Seat pad divided 50:50 From2019 II generation)I row – 2+1 + with amrest in driver seat, , table in back, Seat pad divided 50:50 From22019 (VII generation)I row – 2+1 + with amrest in driver seat, , table in back, Seat pad divided 50:50 From2019 (VIlI generation)

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Reviews Over ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Ford Transit 2+1 VIlI 2019+ σετ 1 τμχ

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.


 • Κωδικός Προϊόντος: 1021-STOCK-ROFord Transit 2+1 VIIl
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 76,15€
  • 75,64€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 61,00€

  Ετικέτες: ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ROYAL, ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ, ΜΑΥΡΗ, ΥΦΑΣΜΑ, Ford, Transit, 2+1, VIlI, 2019+, σετ, τμχ, ΟΛΙΚΗΣ, ΚΑΛΥΨΗΣ, ΣΑΛΟΝΙΟΥ, Νο2

  Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

  Ευχαριστούμε πολύ

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

  ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

  ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

  ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

  ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ