ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ EXCLUSIVE ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ ΜΕ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ Ford Transit 2+1 V, VI σετ 6 τμχ

-6% ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ EXCLUSIVE ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ ΜΕ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ Ford Transit 2+1 V, VI σετ 6 τμχ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Νο2 Αξεσουαρ Αυτοκινητου - konstas-market.gr

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ EXCLUSIVE ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ ΜΕ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ Ford Transit 2+1 V, VI σετ 6 τμχ

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ένα διπλό κάθισμα συνοδηγού και ένα μόνο ο οδηγός

Στο διπλό κάθισμα του συνοδηγού το κάλυμμα έχει έτοιμη τρύπα Γιατί βάσει της κεντρικής Ζώνης πού βρίσκεται ανάμεσα στα προσκέφαλα όπως επίσης και Έτοιμη τρύπα για το κούμπωμα της ζώνης στο κάτω μέρος διαθέτει στην πλάτη φερμουάρ ώστε στην τοποθέτηση  Να μη χρειαστεί ξεβίδωμα της ζώνης. Το κάτω μέρος είναι μονοκόμματο

Το κάθισμα του οδηγού είναι χωρίς τεμπέλη με ένα προσκέφαλο

 Σύνολο τρία αφαιρούμενα προσκέφαλα

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ EXCLUSIVE ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα καλύμματα "Exclusive"είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μαύρο οικολογικό δέρμα PU συνθετικό με αφρό και σταθεροποιητική επένδυση. Η πρόσθετη διπλή ραφή δίνει στα καλύμματα μια ασυνήθιστη εμφάνιση και αυξάνει την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Για να αυξηθεί η αισθητική αξία, έχει τοποθετηθεί η επιγραφή «eXclusive» στα καλύμματα των μπροστινών καθισμάτων.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ - Το λογότυπο είναι στάνταρ στα προσφερόμενα καλύμματα (αν υπάρχει) κεντητό, ανεξίτηλο, και διακριτικό, απογειώνει την εμφάνιση τους.

ALKANTARA - Είναι συνθετικός τύπος σουέτ. Χαρακτηρίζεται από απαλότητα, αντοχή στην τριβή, υψηλή αντοχή και εύκολη συντήρηση. Το αλκαντάρα καθαρίζεται εύκολα (παρόμοιο με το σουέντ) σκουπίζοντας απαλά τη βρώμικη περιοχή αμέσως μόλις λερωθεί με ένα υγρό πανί από μικροΐνες. Είναι ένα υλικό λεπτό στην αφή, φαίνεται κομψό και αισθητικά ευχάριστο. Βγαίνει σε πολλά χρώματα που είναι πολύ ανθεκτικό. Αυτό το υλικό δεν βάφει και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι ασφαλές για τα παιδιά.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ - το υλικό αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή σε κάθε είδους μηχανικές  καταπονήσεις. Είναι πολύ ανθεκτικό και παρέχει εξαιρετική προστασία στις επιφάνειες που καλύπτει χάρη στο γεγονός ότι είναι αδιαπέραστο από το νερό. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου υλικού είναι ότι καθαρίζεται εύκολα, και οι περισσότερες βρωμιές μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Αυτό το υλικό δεν βάφει, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Σύστημα ασφαλείας / αερόσακου
Στη θέση των πλευρικών αερόσακων, χρησιμοποιήσαμε μια ειδική, αόρατη ραφή, χάρη στην οποία το κάλυμμα δεν θα καθυστερήσει την αντίδρασή τους σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Αυτό επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό ασφαλείας B28 που εκδόθηκε από την PIMOT.

Η σύνθεση του σετ:
- 2 μπροστινά καλύμματα καθισμάτων
- 3 καλύμματα προσκέφαλου 
- άγκιστρα στερέωσης
- Οδηγίες Εγκατάστασης

Τύποι σαλονιού

1 airplane seats with integrated headrests 2)driver's seat and dual passenger bench V , VI generation (2000-2013)1 airplane seats with integrated headrests 2)driver's seat and dual passenger bench V , VI generation (2000-2013)1 airplane seats with integrated headrests 2)driver's seat and dual passenger bench V , VI generation (2000-2013)1 airplane seats with integrated headrests 2)driver's seat and dual passenger bench V , VI generation (2000-2013)1 airplane seats with integrated headrests 2)driver's seat and dual passenger bench V , VI generation (2000-2013)

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Reviews Over ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ EXCLUSIVE ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ ΜΕ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ Ford Transit 2+1 V, VI σετ 6 τμχ

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.


 • Κατασκευαστής: coverlux
 • Κωδικός Προϊόντος: 1021-stok-EXFord Transit 2+1 V, VI
 • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 74,10€
  • 69,44€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 56,00€

  Ετικέτες: ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, EXCLUSIVE, ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ, ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ, ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ, Ford, Transit, 2+1, σετ, τμχ, ΟΛΙΚΗΣ, ΚΑΛΥΨΗΣ, ΣΑΛΟΝΙΟΥ, Νο2

  Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

  Ευχαριστούμε πολύ

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

  ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

  ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

  ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

  ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ