Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης
Το ηλεκτρονικό κατάστημα konstas market.gr ανήκει στον Κώνστα Λουκά που διατηρεί και φυσικό κατάστημα στη Θήβα στην οδό Αλεξάνδρου Μερεντίτη 10, με ΑΦΜ 045628600 και ΔOY Θηβών και τηλέφωνα επικοινωνίας 2262026949 και 6972700939.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος konstas market.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.
Όποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να διακόψει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.
Το konstas market.gr έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα τιμές και υπηρεσίες οποιαδήποτε ώρα και στιγμή αποφασίσει χωρίς καμία περαιτέρω κοινοποίηση και προειδοποίηση.Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση konstas market.gr δεν φέρει ευθύνη αστική ή ποινική για οποιαδήποτε ζημιά,αποθετική,θετική,ειδική όπου σωρευτικά ή διαζευκτικά,όχι περιοριστικά αλλά ενδεικτικά προξένησε διαφυγόντα κέρδη,απώλεια δεδομένων, όπου υπέστη ο επισκεπτόμενος το ηλεκτρονικό κατάστημα konstas market.gr ή τρίτος,από αιτία που σχετίζεται με την λειτουργία,αδυναμία πληροφοριών,παροχής υπηρεσιών,προϊόντων ή  και μη χρήση των προηγηθέντων.Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος σήματα,φωτογραφίες,κείμενα εικόνες,σχέδια και λογότυπα είναι πνευματική ιδιοκτησία και απαγορεύουν την αντιγραφή ανακοίνωση διάδοση ή χρησιμοποίησή τους για παραγωγή εργασίας αντίπραξη προσβολή βλάβη του ηλεκτρονικού καταστήματος konstas market.gr εκτός έγγραφης άδειας από τον ιδιοκτήτη.
Το konstas market.gr αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες – πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας των προιόντων αλλά ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των και επιπλέον δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης,για οποιαδήποτε αιτία.
Δικαίωμα παραγγελίας έχουν ενήλικα άτομα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το konstas market.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του προιόντος. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του konstas market.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Μερική ή/και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το konstas market.gr με αποστολή email στο konstasl@yahoo.gr πριν την παραλαβή του αντικειμένου από την εταιρεία courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το konstas market.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.
Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για το προϊόν που θα επιλέξει και αν είναι κατάλληλο για το σκοπό που το θέλει.

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Not Translated