ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Renault Twingo 07 - 14 3D σετ 14 τμχ

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Renault Twingo 07 - 14 3D σετ 14 τμχ

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Renault Twingo  07 - 14 3D 

Τα παρόντα καλύμματα ράβονται  ειδικά για το αυτοκίνητο << μαρκέ >> λαμβάνοντας υπόψιν όχι μόνο το μέγεθος των καθισμάτων όπως τα Universal αλλά και το σχήμα τους, τύπου recaro Bucket semi Bucket ενσωματωμένα προσκέφαλα, καθώς επίσης και τα έξτρα εάν υπάρχουν όπως υποβραχιόνια κολωνάκια διαιρούμενες πλάτες κεντρικές ζώνες.Αν και έχουν παράδοση 20-25 εργάσιμες θα σας αποζημιώσει η εφαρμογή τους, η απρόσκοπτη λειτουργικότητα σε όλα τα προαναφερθέντα extra, η εύκολη τοποθέτηση καθώς και η διαχρονική σταθερότητα τους και κατ επέκταση αντοχή τους.Η μέλλουσα χρήση τους σε συνδυασμό με τη μικρή διαφορά τιμής έναντι των universal αξίζει να περιμένετε για κάτι καλύτερο εκτός και αν θέλετε απλά να καλύψετε το σαλόνι σας με τις ανάλογες υποχωρήςεις.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ROYAL ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα καλύμματα αυτοκινήτου τύπου "ROYAL" είναι κατασκευασμένα με υψηλά στάνταρ ραπτικής και υλικά ποιότητας, όπου θα σας ικανοποιήσουν οπτικά με το πλούσιο χρωματολόγιο, αλλά και με την αντοχή τους που φτάνει σε βάθος  5 και 7 χρόνων με ελάχιστες αλλοιώσεις και μηδενική συντήρηση, Η δομή των υλικών είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει το κάλυμμα όσο το δυνατόν περισσότερο από σχίσιμο ή τριβή. Ανάμεσα στις αρθρώσεις του υλικού ράβεται μια επένδυση, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των ραφών και την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για το ράψιμο αυτών των καλυμμάτων έχουν πάχος πάνω από 4 mm. Ένα κορδόνι προφίλ είναι ραμμένο στην επένδυση προσαρμόζοντας το κάλυμμα στο σχήμα του καθίσματος και προστατεύοντάς το από το δίπλωμα. Η εξωτερική ζώνη είναι τεχνόδερμα με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες ενώ βρίσκεται στα κατάλληλα σημεία υψηλής καταπόνησης και τρίβεις αυξάνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής του ενώ συγχρόνως προστατεύει την εργοστασιακή ταπετσαρία. Τα εσωτερικά κομμάτια είναι συνθετικό υλικό το οποίο δεν ξεχειλώνει και αερίζεται αυξάνοντας την άνεση και σε μεγάλα ταξίδια. 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ - το υλικό αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή σε κάθε είδους μηχανικές  καταπονήσεις. Είναι πολύ ανθεκτικό και παρέχει εξαιρετική προστασία στις επιφάνειες που καλύπτει χάρη στο γεγονός ότι είναι αδιαπέραστο από το νερό. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου υλικού είναι ότι καθαρίζεται εύκολα, και οι περισσότερες βρωμιές μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Αυτό το υλικό δεν βάφει, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Σύστημα ασφαλείας / αερόσακου
Στη θέση των πλευρικών αερόσακων, χρησιμοποιήσαμε μια ειδική, αόρατη ραφή, χάρη στην οποία το κάλυμμα δεν θα καθυστερήσει την αντίδρασή τους σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Αυτό επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό ασφαλείας B28 που εκδόθηκε από την PIMOT.

Η σύνθεση του σετ:
- 2 μπροστινά καλύμματα καθισμάτων
- κάλυμμα για την πλάτη και το κάτω μέρος του πίσω καθίσματος
- 4 ή 5 καλύμματα προσκέφαλου 
- άγκιστρα στερέωσης
- Οδηγίες Εγκατάστασης

Τύποι σαλονιού

1)Rear Seat pad  back 50:50 upper and bottom , 4 headrests Years 2007 - 2014- II generation

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Reviews Over ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ROYAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ Renault Twingo 07 - 14 3D σετ 14 τμχ

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.


 • Product Code: 1021-STOCK-RORenault Twingo II 3D
 • Availability: Διαθέσιμο
  • 0.00€
  • 78.12€
  • Ex Tax: 63.00€

  Tags: ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ROYAL, ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ, ΜΑΥΡΗ, ΥΦΑΣΜΑ, Renault, Twingo, σετ, τμχ, Καλύμματα, Καθισμάτων, έτοιμα

  Why Choose Us? Because we have a physical store since 1992, which means a hassle-free shopping experience, trust, and guidance for your purchases if needed. Because we offer carefully low prices, expecting our profit to come from increasing our customer base. Because very few e-shops have powerful filters (resulting from numerous catalogs and PDFs) that allow you to quickly and easily find the product you're looking for. Because by contributing even just one euro to the social food bank, you perform a good deed, providing assistance to the poorest of the poor. The previous statements are simple truths. Thank you very much for the latter.