ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΟΥ

Προσοχή! Πολλά από τα παρακάτω είδη χρειάζεται 7 με 10 εργάσιμες (τα Νο2 και Νο3 περίπου 20 με 25 εργάσιμες) η βιοτεχνία για να τα κατασκευάσει. Σε περίπτωση στενότερου χρονοδιαγράμματος παραλαβής παρακαλώ μην προχωρήσετε σε παραγγελία δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

Μόνο στα καλύμματα ολικής κάλυψης 3 άτοκες δόσεις στο check out

ΤΑ ΠΛΑΤΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ καλύπτουν το μπροστινό μέρος των μπροστινών καθισμάτων. Είναι ευκολοφόρετα με πολλή καλή εφαρμογή. 

ΤΑ ΗΜΙΚΑΛΥΜΜΑΤΑ καλύπτουν το μπροστινό και τα πλάγια των μπροστινών καθισμάτων ενώ αφήνει ακάλυπτη την πλάτη. Εκτός το ότι είναι εύκολο στην τοποθέτηση μένει σταθερά στη θέση του γιατί αγκαλιάζει το πάνω μέρος του καθίσματος, ενώ καλύπτει και το ήμισυ των πλαϊνών πλευρών του και στο πάνω και στο κάτω μέρος. Ετσι μπορεί να καλύψει και τυχόν φθορές που συνήθως συμβαίνουν στην κορυφή του πλαϊνού μέρους. 

ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Κατασκευάζονται με βάση το μοντέλο και καλύπτουν όλα τα μέρη του σαλονιού. Έχουν άψογη εφαρμογή και εξαιρετική σταθερότητα λόγω των ελαστικών υφασμάτων και τις μαρκέ κατασκευής τους, αφού δεν αφήνουν κενά και περισσεύματα. Επίσης έχουν αντοχές πού φτάνουν τα 8 με 10 χρόνια, αναλόγως την χρήση. Εφαρμόζεται <<πενταβέλονη>> επεξεργασία για έξτρα αντοχή ενώ ειδικό χειρισμό έχουν τα σημεία του αερόσακου. Τα καλύμματα τα βάζετε για να προστατέψετε από την άνευ επιστροφής φθορά της εργοστασιακής ταπετσαρίας και επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε ύφος και χρώμα στο σαλόνι σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα, σχέδια και υφάσματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έχετε την επιλογή να καλύψετε μόνο τα μπροστινά καθίσματα ή να κάνετε ολική κάλυψη του σαλονιού. Στα καλύμματα συμπεριλαμβάνονται τα προσκέφαλα. Ειδικές κατασκευές όπως τεμπέληδες μπρος ή πίσω, κολωνάκια, χρεώνονται έξτρα. Υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί κάποια φωτογραφία, εάν το αυτοκίνητό σας βγαίνει σε διάφορες βερσιόν. Όσον αφορά την τοποθέτηση, αυτή γίνεται με τα ειδικά γαντζάκια που συμπεριλαμβάνονται στο σετ, ενώ η μαρκέ κατασκευή των καλυμμάτων καθώς και τα ελαστικά υφάσματα θα σας βοηθήσουν αφάνταστα στην εφαρμογή. Αφού τελειώσετε θα αντικρίσετε ένα ολοκαίνουργιο σαλόνι με ολοζώντανα χρώματα και θα το χαίρεστε για χρόνια.

ΣΧΕΔΙΑΣΕ, ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΣΟΥ, ΚΑΘΙΣΜΑ
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ! ! ! !

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ