Λασπωτήρες

Λασπωτήρες

Λασπωτήρες για το αυτοκίνητό σας εξαιρετικής ποιότητας από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό το οποίο δεν σπάει και δεν ξεραίνεται με το χρόνο.

Επειδή οι κατασκευαστές δεν βγάζουν για όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων λασπωτήρες, εάν δεν βρείτε κάτι στους λασπωτήρες <<MARKE>> οι οποίοι είναι κατασκευασμένη ειδικά για το κάθε αυτοκίνητο και έχουν ακριβώς στη γωνία κλίσης που χρειάζεται, ελέγξτε τους λασπωτήρες <SEMI MARKE>> Λόγω μη συμφέρουσας παραγωγής για  κάποια μοντέλα ο κατασκευαστής προτείνει συγκεκριμένους λασπωτήρες σε μέγεθος και σε γωνία για όσο το δυνατόν καλύτερη προσαρμογή τους  χωρίς να χρειαστεί να επιλέξουμε κάτι στην τύχη.. Εάν και πάλι δεν βρεθεί κάτι μπορείτε να  επιλέξετε απο τα 11 νούμερα universal με την πλησιέστερη γωνία προσαρμογής στο αυτοκίνητό σας. Διαθέτουν και το ειδικό φτεράκι που διευκολύνει αφάνταστα την προσαρμογή του λασπωτήρα. Εάν δυσκολεύεστε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βρούμε το πλησιέστερο για εσάς νούμερο.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Lampa ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ RALLY ΚΙΤΡΙΝΟΙ 23,5x42,5cm

 Λασπωτήρες διεθνείς με ανακλαστήρεςΤοποθετούνται και μπροστά και πίσω. Διαστάσεις: 23,5x42,5..

11,97€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,65€

Lampa ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ UNIVERSAL RALLY ΜΑΥΡΟΙ 23,5 X 42,5 cm - 2 ΤΕΜ.

ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ UNIVERSAL RALLY ΜΑΥΡΟΙ 23,5 X 42,5 cm - 2 ΤΕΜ.- Διαστάσεις: 42,5 Χ 23,5 cm. - Χρώμα: Μα..

11,92€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,61€

Λασπωτήρες, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ! ! ! !
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ! ! ! !

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Not Translated