Τρόποι αποστολής ,κόστος

Ο αγών μου για την διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Εάν η παραγγελία παραληφθεί μέχρι τις 12:00  μεσημβρινοί το προϊόν παραδίδεται την επομένη (ή την μεθεπόμενη εαν προκύψει κάτι) στο Courier για αποστολή. Το Courier αφού παραλάβη παραδίδει το δέμα σε μία εργάσιμη σε Αττική και όλη την Ελλάδα εκτός από Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο όπου είναι δύο εργάσιμες. Τα νησιά είναι 2-3 μέρες αναλόγως τα δρομολόγια των πλοίων.(Παραλαβή μόνο από το κατάστημα speedex το Σάββατο με έξτρα χρέωση παράδοση κατοίκων.)

Όλη αυτή η αλυσίδα της μετακίνησης του δέματος (αποθήκη-φορτηγό-konstas market, έλεγχος ακεραιότητας, πακετάρισμα, Courier- αποστολή- παραλαβή) φροντίζουμε να την έχουμε υπό έλεγχο (τηλέφωνα με τους παραγγελιοδόχος μεταφορείς courier) για να φτάσει το δέμα στον προορισμό του.Στην συντριπτική πλειοψηφία  οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός χρονοδιαγράμματος εκτός ειδικών περιστάσεων, που ο ακατανόμαστος βάζει το χέρι του. Εάν η παραγγελία είναι πατάκια, καλύμματα καθισμάτων, καλύμματα ταμπλό, χρειάζεται να προστεθεί στην αλυσίδα αυτή και η βιοτεχνία κατασκευής η οποία θέλει απο 4 ως και 10 εργάσιμες για να παραδώσει το προϊόν.Μέχρι την παράδοση του είδους στον πελάτη κάνουμε ότι είναι δυνατόν  για να τρέξει ομαλά όλη η διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τρόποι αποστολής
Με speedex courier

Χρόνος παράδοση του δέματος στην Αττική είναι μία έως τρείς εργάσιμες, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτός δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου όπου είναι μια μέρα επιπλέων. Για νησιωτική Ελλάδα 3-4 μέρες αναλόγως τα δρομολόγια των πλοίων.

Το κόστος με courier speedex

**Αν το είδος έχει δωρεάν αποστολή εξαιρούνται επιπλέον χρεώσεις (δυσπρόσιτες περιοχές, πέρα των 4 κιλών δέματα κ.τ.λ) οι οποίες χρεώνονται κανονικά.

**Υπάρχει περίπτωση περιστασιακά για λόγους ανταγωνισμού να αλλάξει το κόστος αντικαταβολής ή μεταφοράς στο οποίο ενημερώνεστε άμεσα με την αγορά

 

Το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ για βάρος μέχρι 4 κιλά (και ένα ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό)για χερσαία Ελλάδα, και 5 ευρώ για νησιωτική. Εάν σε περίπτωση η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη(ΔΠ) η απομακρυσμένη(ΑΠ) έχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ (Εάν δεν θέλετε να χρεωθείτε το επιπλέον ποσό των 5 ευρώ μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από την κοντινότερη Courier speedex που θα σας υποδείξει το link ή η επικοινωνία σας με τα τηλέφωνα παραπάνω)και παράδοση 1-2 εργάσιμες επιπλέον. Για να δείτε εάν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη πληκτρολογήστε στο link ή ζητήστε πληροφορίες από τα τηλέφωνα 210 3407000, Fax. 210 3407007, 210 3407077. Σε περίπτωση που είστε δυσπρόσιτη η απομακρυσμένη περιοχή θα ενημερωθείτε από μας τηλεφωνικώς με την παραλαβή της παραγγελίας και την έξτρα χρέωση που προκύπτει.

Μεταφορική εταιρεία

Τα ογκώδη δέματα και βαριά μέσω εταιρείας μεταφορών με φορτηγά όπου φροντίζει ο πελάτης να τα παραλάβει από την έδρα της μεταφορικής στην πόλη του.Εάν συνεργάζεστε με κάποια μεταφορική μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή, ειδάλλως μπορούμε να  να βρούμε μία μεταφορική εμείς για να αποσταλεί το δέμα. Το κόστος για μεγάλα δέματα, κοτσαδορους, καλύμματα καρότσας, Bull bar, roll bar, προφυλακτήρες, κυμαίνεται περίπου στα 15 με 20 ευρώ το οποίο πληρώνει ο πελάτης με την παραλαβή. Εάν η παραγγελία δοθεί νωρίς το πρωί και τακτοποιηθεί το οικονομικό(9:00 10:00) το δέμα μπορεί να ταξιδέψει άμεσα και να γίνει παραλαβή την επόμενη. Όσον αφορά τα νησιά τα δρομολόγια των πλοίων θα αποφασίσουν ποτέ θα παραλάβετε)

Για παραλαβή από το κατάστημα πρέπει να έχει προηγηθεί παραγγελία στο eshop ή τηλεφωνική.

 

 

 

 

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ