Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. Αντικαταβολή : Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε (speedex) με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.

2. Με Πιστωτική Κάρτα : Το ηλεκτρονικό κατάστημα kostas martket δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners σε συνεργασία με την Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. Παραλαβή & Πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα konstas matret.gr Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες για την αποστολή του σωστού προϊόντος

Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 2 ημέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

         ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN GR05 0171 6100 0066 1010 2473 005
 
         ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK  ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN GR 75 0140 2310 2310 0200 2011 349
          
          ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK  Αριθμός IBAN GR3202601460000790100122304 


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο konstasl@yahoo.gr . Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Not Translated