ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει το προϊόν για οποιοδήποτε λόγο επικοινωνεί μέσω email ή τηλεφωνικά με το konstas market.Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει κατεστραμμένη συσκευασία οφείλει να μη παραλαβή το προϊόν ή να ζητήσει επιστροφή, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση konstas market. Το προϊόν πρέπει  να επιστρέφεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον αγοραστή και στον χρόνο των 14 ημερών απο την ημερομηνία του παραστατικού. Για επιστροφές προϊόντων τα  έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Επιπλέον θα συνοδεύεται και με όλα τα παραστατικά που έχουν κοπεί κατά την πώληση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα ελεγχθούν για την ακεραιότητά τους και για την προ πωλήσεως κατάστασή τους. Μόνο και μόνο τότε θα υπάρξει η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ολική ή μερική ζημιά του προϊόντος η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει μονομερώς και χωρίς την άδεια τρίτου σε μερικό ή ολικό συμψηφισμό της απαίτησης έναντι του πελάτη.

Σε ορισμένα είδη όπως π.χ. καλύμματα και πατάκια πού δεν μπορούν να καθοριστούν επακριβώς τα ειδικά χαρακτηριστικά τους όπως χρωματισμός, πάχος και πλέξη, εάν έχει ο πελάτης οποιοδήποτε ενδοιασμό, όπως το αναφέρει στον πωλητή πριν τα παραγγείλει γιατί κατασκευάζονται ειδικά για αυτόν και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Not Translated