ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ (Υπαναχώρηση)

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει το προϊόν για οποιοδήποτε λόγο αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε 14 Ημέρες από την ημερομηνία του παραστατικού αγοράς. Επικοινωνεί μέσω email sales@konstas-market.gr ή τηλεφωνικά 2262026949 και ενημερώνει το κατάστημα για τις διαθέσεις του. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει κατεστραμμένη συσκευασία οφείλει να μη παραλαβή το προϊόν ή να ζητήσει επιστροφή, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση konstas-market.grΣτην επιστροφή προϊόντων τα έξοδα  μεταφοράς για την επιστροφή όσο και τα έξοδα που έκανε το κατάστημα για την αποστολή τους  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Τα εμπορεύματα που είναι προς επιστροφή για έκδοση πιστωτικού θα πρέπει: • Να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, ή υπάρχουν κολλημένα αυτοκόλλητα  στην συσκευασία ή λείπουν τα γνήσια αξεσουάρ τους. • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση και συκευασία όπως τα παραλάβατε • Για την μεταφορά τους, θα πρέπει να έχουν συσκευαστεί μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία έτσι ώστε να μην υποστούν ζημιά οι αρχικές συσκευασίες από την μεταφορά με αυτοκόλλητες ταινίες, τσέρκια, αυτοκόλλητα μεταφορικών κλπ. Επίσης όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, τιμολόγια οι αποδείξεις λιανικής . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα επιστρεφόμενα είδη δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται στον πελάτη με το κόστος μεταφοράς να επιβαρύνει τον πελάτη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα konstas-market.gr δεν φέρει καμία ευθύνη όπως αμφότερα μέρη, δύνανται να καταγγείλουν πάραυτα τη σύμβαση χωρίς να υφίσταται αποζημίωση για τυχόν καθυστερήσεις παραδόσεις από ευθύνη τρίτων όπως προμηθευτές μεταφορείς, φυσικές καταστροφές, απεργίες σε μεταφορές, αλλαγές δρομολογίων και γενικώς  φαινόμενα ανωτέρας βίας.

Το κοινωνικό μας πρόσωπο μέσα από εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ έχουμε φυσικό κατάστημα από το 1992 που σημαίνει αγορά χωρίς ψιλά γράμματα, εμπιστοσύνη και συμβουλή για την αγορά σας εάν χρειαστεί.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

ΓΙΑΤΙ ελάχιστα e-shop  έχουν πραγματικά ισχυρά φίλτρα, (απόρροια πολλών καταλόγων και pdf ) ώστε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το προιόν που ζητάτε.

ΓΙΑΤΙ κάνετε μία καλή πράξη βάζοντας έστω και ένα ευρώ για το κοινωνικό παντοπωλείο, μία βοήθεια για τους φτωχότερους των φτωχότερων.Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ